Морфей Лоджистикс

Всичко е въпрос на логистика

  • Уголемяване на шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намаляване на шрифта
Начало Виртуален офис на Еконт

Виртуален офис на ЕконтВиртуален офис на Еконт

Можете самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуалния офис и да подготвяте Ваши пратки (влизайки във виртуалния си кабинет е-еконт) като за тях Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% за всяка куриерска пратка, по която сте платец.

Всички Ваши пратки, подготвени и изпратени от Морфей Лоджистикс към Вас ще пътуват с 20% отстъпка от цената на куриерската доставка.

Виртуалният офис на Еконт осигурява двустранна онлайн комуникация с уеб базирания софтуер за работа на Еконт като Ви дава възможност във всеки момент да подготвяте пратки, правите справки относно тях, разпореждате се, подавяте заявки за куриер и ползвате удобства като тарифен калкулатор и локатор на офисите на Еконт.

Изчисли ценаИзчисли цена

В "Изчисли пратка" може да се информирате за стойността на конкретна  доставка. За да е изчислена коректно цената е необходимо да попълните  всички полета, касаещи доставката. Например: Изпращаме пратка от точка A  до точка Б на 07.03.2010г. Пратката тежи 1кг. и с условие на доставка  от/до офис на Еконт. Пратката ще има допълнителна услуга Наложен платеж  на стойност 10лв. След натискане на бутон "Изчисли" в поле "Време на  доставка" се появява 08.03.2010г., а в поле "Цена с ДДС" –  съответната  дължима сума.

Подготви праткаПодготви пратка

Меню, в което може да подготвите своята пратка като въведете всички данни за нея ако използвате менюто като анонимен потребител. При вход в него като регистриран потребител ще е възможно да използвате всички функционалности, предлагани в онлайн кабинета на клиента - използване на Ваши готови шаблони за пратки, адресна книга, споразумения за изплащане на наложени платежи по банка и др.

Заяви куриерЗаяви куриер

В това меню може да заявите куриер, който да посети адреса, посочен от Вас в пожелания удобен интервал.

Офис локаторОфис локатор

Полезност, която при въвеждане на адреса, където се намирате ще визуализира на карта кои са най-близките офиси на Еконт до посочените от Вас координати, както и маршрута до всеки един от тях.

Проследи праткаПроследи пратка

Тук проследявате движението на пратката в реално време чрез въвеждане на нейния номер и направление, по което пътува т.е. населено място ОТ-ДО (предлагат се с подсказка).

Дай разпорежданеДай разпореждане

Услуга, която тук е достъпна само за влезли като регистрирани потребители, което ги идентифицира като страна по пратката (подател/получател) и предпазва от злоупотреби.

Дава възможност за подател и получател да се разпореждат към Куриера по свои пратки като променят условията за доставка.

Разпореждането за промяна в условията на доставка ще бъде изпълнено ако пратката не е предадена към Получателя.

Еконт не се ангажира с изпълнение на разпорежданията на Клиента ако те са взаимно изключващи се или нарушават организацията на работа на Куриера.

Еконт Експрес


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

 

Споделете

Контакти

Димо Горанов
Telephone number of Димо Горанов +359 88 6087774 (Mtel)

Виртуален офис

Виртуален офис на ЕконтВиртуален офис на Еконт